Pallet TIGER-PELLETS 65 zakken 975 kg

€325,00
Artikelnummer: VB-tiger-pell-pall-box-00002
Beschikbaarheid: In backorder
Levertijd: Gelieve ons te contacteren voor afspraak levering.
  • Koop 2 voor €318,50 per stuk en bespaar 2%
  • Koop 3 voor €315,25 per stuk en bespaar 3%
  • Koop 4 voor €312,00 per stuk en bespaar 4%
  • Koop 5 voor €308,75 per stuk en bespaar 5%

Prijzen tot 31 Oktober 2021 OF ZOLANG DE VOORRAAD STREKTTIGER-PELLETS ZAKKEN VAN 15 KG 65 ZAKKEN PER PALET. 975 KG PER PALET. 


Ø 6 mm Pellets, van ontschorste dennenbomen, Epicea, Pinus Sylvestris en Abies Alba. Kompleet nieuwe fabriek . 

Een van de belangrijkste fabrikanten voor houtpellets in Europa. 

100% Natuurlijke brandstof op basis van harshoudende boomsoorten. Een verbrandingswarmte van 5.2 kWh/kg tegenover 4.8 kWh/kg voor loofbomen. Harsbomen hebben een natuurlijk bindmiddel waardoor ze geen harde as of vervuiling achter laten. Pellets van loofbomen daarentegen hebben een kunstmatig bindmiddel nodig om stofvorming te vermijden. Bij de keuze van een merk is het nog belangrijker om te weten of dit merk een constante hoge kwaliteit pellets aflevert en dit hangt uitsluitend af van de kwaliteit van de gebruikte houtvezels. Tigerpellets worden geproduceerd in een fabriek waar uitsluitend ontschorste naaldbomen verwerkt worden en dit garandeert hun constant hoge kwaliteit. Houtvezels die aangeleverd worden vanuit verschillende zagerijen geven een niet te bepalen mengeling van loofbomen, naaldbomen, tropisch hout en andere houtsoorten. Hun kwaliteit is nooit dezelfde. Vandaag excellent en morgen problematisch met service kosten aan uw brander als gevolg. Met deze verklaren we dat deze houtpellets in overeenstemming zijn met de eisen 
van het Koninklijk Besluit van 5 april 2011 tot bepaling van de eisen waaraan houtpellets moeten voldoen om gebruikt te worden als brandstof voor niet-industriële verwarmingstoestellen. 

DE PRIJZEN DIE JE ZIET ZIJN AFHAALPRIJZEN,
VOOR BEREKENING LEVERINGEN MOET JE INGELOGD ZIJN.DE LEVERINGEN GEBEUREN OP EEN ZATERDAG of IN DE WINTERMAANDEN OP EEN VRIJDAG .

WE LEVERINGEN ENKEL IN OOST & WEST-VLAANDEREN IN EEN STRAAL VAN 50 KM ,VERDERE LEVERINGEN OP AANVRAAG !!

TRANSPORTKOSTEN  TOT 5 PALETTEN 25 € VANAF 6 PALETTEN 50 € LEVERINGEN BOVEN DE 50 KM TRANSPORTPRIJS VANAF 50 €

PRIJZEN ONDER VOORBEHOUD VAN WIJZIGING EN ZOLANG DE VOORRAAD STREKT

0 sterren op basis van 0 beoordelingen